Opskrifter

Hurtige link


Stenlille rugbrød Verdens nemmeste tærte Skønne drikke Hjemmebagt brød

Vores bedste opskrifter



Verdens nemmeste tærte

Denne tærte må være verdens nemmeste. Det tager ca. 35 min. alt i alt fra start til tærten er færdig bagt.

Den nemmeste hindbærtærte

Hindbær tærte

Gør sådan her

200 g margarine
230 g hvedemel
110g sukker
1/2 ts. bagepulver
1 knivspids fint salt
Bær - meget gerne hindbær - friske eller frosne.

Smelt margarinen og bland resten i - ikke bær.
Smør en tærteform og fordel dejen over hele bunden og op ad kanten. Det går rigtig nemt fordi dejen er lun.
Fordel bærene oven på. Drys med lidt sukker og evt. lidt kartoffelmel. Kartoffelmelet vil få saften til at stivne, især godt hvis bærene har været frosne.
Bages ved 200 grader midt i ovnen i ca. 25 - 30 min

Smager rigtig godt med flødeskum eller creme fraise til

Marcipan kage

Gør sådan her

100 g smør
1 1/2 dl. sukker
200 g rå revet marcipan
3 æg
1/2 dl. mælk
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver

Bland smør + sukker + æg + resten + mælk
Fyld i en sandkage form elller f.eks randform - gerne af silikone.
Bages i ca. 35 min ved 175 grader , midt i ovnen

Kagen er rigtig god med jordbær vanilie is til

Faster Agnes honning kagekage.

Gør sådan her

125 g margarine smeltes og røres med
230 g sukker
250 g honning
1 dl. koldt vand
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt nellike
1 tsk. natron
+ rosiner, sukat og mandler - efter behag.

Hældes i en smurt form, ikke for høj, eller en bradepande med bagepapir.
Honning kage skal bages langsomt. Jo langsommere jo mere smagfuld bliver kagen.
Bages vejledende 1 time ved 170 - 175 grader - men det er bedst at prikke i kagen med en strikkepind og se om den er færdig.

Den med de 4 æg

Gør sådan her

200 g margarine røres med
200 g sukker
4 x 1 æg tilsættes og der røres godt mellem hvert æg ( ellers hæver kagen ikke )
200 g hvedemel
100 g rosiner
100 g chokolade
75 g nødder
hakket sukat
hakket syltet hyben

Hældes i en smurt sandkageform,
Sættes i en kold ovn og bager ved 175 grader i 1 time fra ovnen er varm.

Fyldet kan varieres i det uendelige. F.eks kan alt fyld erstattes med æbler i tern. Samme mængde æbler som dej.